Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konsert: Erlend Ropstad

2. september 2023 kl. 20:00 - 22:30

Erlend Ropstad + supp: Kenneth Landmark // Svabergene under Strandaåsen

Hjertelig velkommen til svabergkonsert med Venneslas store sønn; Erlend Ropstad (akustisk solo) og support-artist Kenneth Landmark (ak. solo)! 2. september tar Erlend Ropstad med seg gitaren og synger selvskrevne viser/rock på dialekt. Med sin følsomme stemme og ærlige tekster om livet har han en egen evne til å trollbinde publikum. Han har høstet svært gode kritikker de siste årene og blitt nominert flere ganger til Spellemannsprisen. Kenneth Landmark er en singer/songwriter fra Sokndal, som synger både egne låter og cover-låter.

Svabergene under Årosåsen, aka Strandaåsen, er i gangavstand fra kulturperlen Sogndalstrand. Det går merket sti i naturskjønne omgivelser fra p-plassen og fram til scenen (10-15 min gange).

Vi har godt vakthold, men minner samtidig om at arrangementet er ute i det fri. Ferdsel er på eget ansvar. Det er lurt å kle seg godt og ta med sitteunderlag og en god hodelykt/lommelykt. Det blir ikke salg av mat og drikke, men medbrakt (alkoholfritt) er tillatt! Dersom været ikke spiller på lag, har vi gode alternative spillesteder med tak.

Arrangør: Konsertklanen
Medarrangør: Polar Artist

Oppmøte ved renseanlegg (se veibeskrivelse): 20:00
Konsertstart: 20:40
Arr. er ferdig: ca 22:30

Billettpris: 470 kr, inkl. bill.avg.

Detaljer

Dato:
2. september 2023
Tid
20:00 - 22:30

Sted

Svabergene under Strandaåsen

Arrangør

Konsertklanen