Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Stand up BONANZA

26. mai 2023 kl. 19:00 - 27. mai 2023 kl. 01:00

Kaffidyret, Baluba, Bakkaåno Camping og Sogndalstrand kulturhotell samarbeider om standup fredag 26. mai.  Du velger hvor du vil sitte, og så kommer standup komikerne rundt til de forskjellige stedene. Uansett hvor du velger å være så får du oppleve de samme komikerne. Komikerne går på scenen fra ca. kl. 21. De underholder i ca. 20 min. Deretter blir det en pause til drøs og handling, så kommer neste komiker på ca. 21.45. Sånn fortsetter det til du har opplevd fire komikere.

KOMIKERNE  (fjerdemann kommer…)

Alle 3 opptrer på de største humorscenene i landet, fra kulturhus til Latter i Oslo, Ole Bull i Bergen og Folken i Stavanger. Samt flere ganger på Grand Scene i Egersund – men aldri helt ned til Sokndal – og det gleder de seg til.

Kjetil Melkevik, født og overlevd på Hundvåg utfor Stavanger. Han er primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Er nå på sitt 8. år som komiker. I fjor hadde han premiere på sitt første soloshow, «Fantomsmerter», som han reiste på turne med til 10 forskjellige byer. Komikerne går på scenen ca. kl. 21.

Raymond Falldalen er en komiker med en solid dose sjølvironi og gjenkjennelig humor. Han ser på samfunnet rundt seg og tar seg selv hardest. Raymond har opptrådt på humorscener over hele landet, han er forfatter av humor-romanen «Fine Nykker Og Et Nakkedrag», og humorspaltist i Transportmagasinet.

Per-Owe Helle går fra smell til smell i livet, men det er jo i nedoverbakke det går unna. Han er Murphys Lov på to bein. En komiker som gnistrer på scenen, som tar deg med på opplevelser og historier, muligens bare han har opplevd før.

 

Detaljer

Start:
26. mai 2023 kl. 19:00
Slutt:
27. mai 2023 kl. 01:00
Hjemmeside:
https://sogndalstrandevent.hoopla.no/sales/event/3017358463

Arrangør

Sogndalstrand event
Telefon
99235408
Epost
kontakt@sogndalstrandevent.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Baluba, Kaffidyret, Bakkaåno camping, Sogndalstrand kulturhotell