Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Trollfestivalen: Uteteater & Bare Egil og Aslags barneshow

12. juni 2022 kl. 13:30 - 18:00

Eventyrdagen er en barne- og familiedag, som blir spennende, engasjerende og morsom for både store og små. Ninja Teatergruppe fra Flekkefjord vil introdusere heksa Barbro (inspirert av Barbro Jørgensdatter Bjelland fra Sokndal) og trollene i Blåfjell, som vil vise oss rundt i gruve-hjemmet deres og gjøre de som ønsker det om til troll. Små interaktive teaterscener binder dagen sammen.

Førskolebarn fra alle de tre barnehagene i Sokndal er deltakere i teaterstykket og synger magiske trollsanger for oss. I tillegg kan det være at trollene trenger litt hjelp til forskjellige ting fra publikumsbarna også..!

Midtveis i programmet trenger både troll og publikum mat. Publikum oppfordres til å ta med egen drikke og grillmat. Arrangøren stiller med flere store griller, klare til bruk.

Som siste innslag vil Bare Egil og Aslag dukke opp og dra i gang et superpopulært barneshow, fullspekket av musikk og humor. Sjanger: vise/pop. Mer info om showet og program for dagen kommer.

Vi har godt vakthold, men minner samtidig om at arrangementet er ute i det fri. Ferdsel er på eget ansvar. Barn må komme ifølge med voksne.

 

Arrangør: Trollfestivalen

Medarrangører: Konsertklanen, Allthingslive, Bare Egil og Aslags Enda Mer Superpopulære Barneshow, Ninja Teatergruppe, Velferden -Sokndals Scene for Samtidskunst, Dvale Film, Bø barnehage, Frøyland gårdsbarnehage og Øyno FUS barnehage

 

Oppmøte: kl. 13:30

Arrangementet starter: kl. 14:00

Arrangementet er ferdig: kl. 17:30 / 18:00

Billettpriser, inkl. bill.avg.:

Barn       150 kr / Voksen  200 kr / Familie   550 kr

Arrangementet har ledsagerordning ved framvisning av ledsagerbevis.

Billettsalg: Eventyrdagen

Veibeskrivelse parkering: https://goo.gl/maps/yQUFgJNM81ToAfdS9

Vi oppfordrer publikum til å parkere på parkeringsplassen ved Linepollen. Hvis den blir full er det mulig å parkere ved gravlunden på Lindland. Det er ikke tillatt for publikum å kjøre den siste veistrekningen fra Linepollen og opp til Blåfjell. De som er avhengige av transport pga nedsatt bevegelighet bes ta direkte kontakt med arrangør i forkant.

 

Trollfestivalen i Blåfjell:

Trollfestivalen er en ny tverrfaglig kulturfestival i Sokndal og er et samarbeidsprosjekt mellom bl.a. Dvale film, Filmfolket, Konsertklanen, Sokndal kino, Ninja Teatergruppe fra Flekkefjord, Velferden -Sokndals Scene for Samtidskunst og sist, men ikke minst, alle de tre barnehagene i Sokndal.

Temaene trolldom og mystikk går som en rød tråd gjennom hele helga, forankret i lokal historie og gammel folketro. Festivalen blir en salig blanding av filmvisning (Skumringslandet) og bortklipte scener, samtale om hvordan filmen ble til, foredrag om troll og trolldom, performance, konserter, interaktivt teater for barn, barnesangkor (6-åringene fra barnehagene) og Bare Egil og Aslags Enda Mer Superpopulære Barneshow.

Arrangementene foregår helga 10.–12.06.22. Fredagen blir i Sokndal kino (15+) og søndagen blir en barne- og familiedag i Blåfjell; delvis inne i den store gruva og delvis utenfor gruveåpningen.

Blåfjell gruver er en av de store severdighetene i Sokndal og har i lang tid vært stengt grunnet manglende rensking. I 2020 ble imidlertid fjellveggen og den største gruva rensket og er dermed tilgjengelig for publikum igjen. Det er derfor ekstra stas å kunne invitere både barn og voksne til en innholdsrik trollfestival i Blåfjell. Vi ønsker å sette et nytt fokus på Blåfjell, både som fritidsarena og som en spektakulær og unik arena for kulturarrangement.

Vi gleder oss masse og håper at du kommer!

 

Bare Egil og Aslags Enda Mer Superpopulære Barneshow:

Bare Egil og Aslag er to av våre mest erfarne og folkekjære barneunderholdere som i alle år har gledet og begeistret barn i alle aldre med sitt superpopulære barneshow. “Morbid!” er et ord barna gjerne bruker for å uttrykke sin begeistring!

Nå kommer endelig oppfølgeren til publikumssuksessen! Her tar de ungdommelige noenogfemtiåringene i bruk moderne virkemidler som synth-trommer, keytar, sminke og Tiktokinspirerte dansetrinn for om mulig å kommunisere enda bedre med den oppvoksende slekt. De tror at hvis de bare har dette på plass vil de oppnå suksess.Det viser seg imidlertid at det er kostbart å være hipp og moderne, og derfor blir de nødt til å stjele for å opprettholde fasaden. De tror at de må utgi seg for å være noen andre enn de egentlig er for å oppnå suksess. Med masse musikk, humor og ironi fortelles en historie om skyggesidene ved dagens samfunn der motepress og kunstige skjønnhetsidealer gjennomsyrer alt.

«Bare» Egil Hegerberg og Aslag Guttormsgaard er to norske komikere og artister som har spilt sammen i en rekke tiår i mange forskjellige band, bl.a. Hurra Torpedo, Bare Egil Band og Black Debbath. De to er også gjengangere i alt fra Barne TV (Lesekorpset, Sangfoni, Hønsemannen etc), diverse spillefilmer (Hakkebakkeskogen, Svein og Rotta, Kule Kidz gråter ikke og Gilberts grusomme hevn etc.) og TV-show som Brille og Kongen befaler.

Målgruppe: De som har foreldre som er dumme nok til å tro at dette passer for barn.

Detaljer

Dato:
12. juni 2022
Tid
13:30 - 18:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/TrollfestivaleniSokndal/

Arrangør

Trollfestivalen
Telefon
99774830
Epost
jarleandre@icloud.com

Sted

Blåfjell