Faste arrangement

Kjærlighedsvego i Sokndal

Kjærlighedsvego

Kjærlighedsvego arrangeres alltid i uke 39. Tanken bak kjærlighedsvego er å vise omsorg og ta godt vare på hverandre. Ikke bare i uke 39, men hele året. Derfor er mottoet: Kjærlighedsvego i Sokndal – gje kjærlighed heila åre. 

Konsert i Sogndalstrand Amfi

Sokndalsdagene

Siste helga i mai hvert år arrangeres bygdas egne festdager med flere arrangementer. Sokndalsdagene arrangeres av en egen komité som består av representanter fra næringslivet og lag/foreninger. 

Helgesprell sykling

Helgesprell

Like før skolestart arrangerer Heroes of Haua Helgesprell. Det er en helg fylt med ulike aktiviteter på land og i vann. I år blir det: Sportsprell, basar, gatekunst, chinese downhill, sokno ner, SUP, stisykling, skate, scoot og masse annet sprell!

Guddafest festival i Sokndal

Guddafest

Guddafest er en kristen ungdomsfestival for ungdommer i hele Norge. Ildsjelene bak festivalen har bakgrunn fra ungdomsarbeidet i pinsemenigheten Betania Sokndal, men festivalen arrangeres formelt av en egen stiftelse med et eget styre. Festivalen er derimot støttet av Betania Sokndal,

Kurongturnering i Sokndal

Kurongturnering

I desember hvert år arrangerer Heroes of Haua kurongturnering i kantina på Sokndal skole. I 2018 hadde kurongturneringen 10-årsjubileum.