For grupper

Kjærlighedsvego i Sokndal

Sogndalstrand Event

Sogndalstrand Event ble etablert våren 2021 og har som mål å arrangere spennende arrangement og eventer i regionen. De hjelper deg også gjerne med planleggingen av ditt event. 

Sogndalstrand Event er opptatt av å gi gode opplevelser og skape gode minner!

Kjærlighedsvego i Sokndal

Magma Geopark

Magma UNESCO Global Geopark er et geografisk område med en geologi som er av internasjonal betydning, som er anerkjent av UNESCO og der bærekraftig utvikling spiller en svært viktig rolle.

Selv om bakgrunnen for en geopark er geologi handler geoparker først og fremst om mennesker – både lokale og tilreisende, som er interesserte i å utforske, oppleve og dele de uendelige mulighetene innen både natur og kultur i en geopark.

Kjærlighedsvego i Sokndal

Annetur

De i Annetur liker å finne nye reisemål og setter stor pris på å dele turene og opplevelsene med våre kunder. De tester ut mange spennende reisemål og vi kjenner til stedene som er verdt å oppleve, både i inn- og utland. 

De har lang erfaring med organisering av turer og arrangement for bedrifter, pensjonistgrupper, korps, lag/foreninger og skoleklasser eller andre som trenger et avbrekk i hverdagen. Vi har komfortable busser og organiserer også flyturer.»

Kjærlighedsvego i Sokndal

Sogndalstrand Havrafting & Friluft

Sogndalstrand Havrafting & Friluft arrangerer opplevelsesturer på havet og ute i naturen. Firmaet tilbyr havrafting på strekningen Sirevåg – Kvinesdal i tillegg til andre friluftsutflukter, havpadling og fisketurer i både sjø- og ferskvann. Disse aktivitetene vil bli arrangert på forskjellige steder i Sokndal og kan kombineres med havrafting. Turer arrangeres hele året.

Kjærlighedsvego i Sokndal

Nesvaag Sjø- og Motormuseum

Nesvaag Sjø- og Motormusem leier ut lokale i Fiskarheimen med mulighet for matservering. Dessuten kan man leie MS Sjødis, en gammel fiskeskøyte, til turer på sjøen.