Kunst & kultur

Galleri Rosengren

Galleri Rosengren

Et bredt utvalg av billedkunst fra flere av Norges ledene samtidskunstnere. I tillegg til billedkunst selges skulpturer, glasskunst fra ledende glassblåsere og smykker fra anerkjente norske designere. Galleriet finner du på Sogndalstrand.

Nesvåg i Sokndal

Nesvåg Sjø og Motormuseum

Rett ved havet på idylliske Nesvåg finnes en stor samling gamle båtmotorer, fiskeutstyr og båter i et maritimt miljø. Her er det mulighet for omvisning, turer med den pensjonerte reketråleren M/S Sjødis og enkel matservering.

Galleri Gruvo

Galleri Gruvo

Kunstgalleri med et bredt utvalg av samtidskunst og gaveartikler. Hver gjenstand og hver kunstner/leverandør håndplukkes med et blikk for kvalitet, bærekraft og godt design. Galleriet finner du i Hauges aller første forretningslokale i Gamleveien 35 i Hauge i Dalane

Jøssingfjord Vitenmuseum

Dalane Folkemuseum

Dalane Folkemuseum etablerer Jøssingfjord Vitenmuseum i Jøssingfjord. Vitenmuseet ønsker å synliggjøre sammenhengen mellom stedets natur, mennesker og teknologi.

Velferden Sokndals Scene for Samtidskunst

Velferden Sokndals Scene for Samtidskunst

Velferden er et nyetablert visningssted på Sandbekk Industriområde. De huser en rekke ulike arrangementer med fokus på lokal gruvehistorie, geologi, turisme og samtidskunst.
Gatekunst i Sokndal

Gatekunst

I forbindelse med Helgesprell legger Heroes of Haua opp til at sokndøler kan få vist frem sine kreative sider i form av gatekunst. Ta turen rundt i sentrum for å se disse fine kunstverkene.
Sokndal kino

Sokndal kino

Gamleveien 20, 4380 Hauge i Dalane

Sokndal Folkebibliotek

Sokndal folkebibliotek

Skoleveien 2, 4380 Hauge i Dalane