Personvernerklæring

Personvernerklæring

Hvem vi er?

Sokndal kommune drifter www.visitsokndal.no og er derfor Behandlingsansvarlig. Behandlingsansvarlig har ansvar og plikter ut ifra det som står beskrevet i Personopplysningsloven. Formålet med behandling av dine opplysninger er for å kunne forbedre våre tjenester og brukervennlighet.

Ved å godkjenne Personvernerklæringen godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne Personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

Kontaktinformasjon til Behandlingsansvarlig:

SOKNDAL KOMMUNE
GAMLEVEIEN 20
4380 HAUGE I DALANE

E-post: postmottak@sokndal.kommune.no 
Telefon: +47 51470600

 

Opplysninger som innhentes

Vi innhenter opplysninger ved bruk av Google Analytics for å analysere trafikk, se hvilke sider som blir besøkt og følge med på trender på nettsiden. Dataene blir brukt til å forbedre brukervennlighet og optimalisere nettsiden. Vi innhenter ikke personlig informasjon om deg. Dataene blir lagret hos Google.

Et eksempel på informasjon vi innhenter er hvilken enhet (PC, mobil, nettbrett) flest besøkende bruker når de er inne på nettsiden.

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.